top of page

NYHETSBREV JUNI 2023Kära kunder, beställare och läsare! Här kommer nytt nyhetsbrev för sommaren, med nya spännande nyheter och intressanta händelser!


SEMINARIUM I SVERIGES RIKSDAG DROG FULLT HUS


Vi är överväldigade och glada över den otroliga succén kring vårt seminarium den 7 juni 2023!

Det var med stor glädje vi kunde meddela ganska snabbt att alla platser har blivit fullsatta inför evenemanget. Responsen från deltagarna har varit stor, och vi är tacksamma för det enorma intresset vi har fått. Att se att så många människor delar vårt engagemang och intresse för ämnet Arbetslivskriminalitet har verkligen bekräftat vikten av att skapa en aktiv dialog för kunskapsdelning och vidare diskussion. Syftet med detta seminarium var att bjuda in till diskussion kring vilka det är som arbetar svart, om det verkligen finns illegal arbetskraft i landet samt om den organiserade brottsligheten håller på att ta greppet om våra offentliga sektorer. Seminariet gav oss en stor motivation att fortsätta vår strävan efter att erbjuda högkvalitativa och lärorika evenemang. Vi är övertygade om att fortsatta evenemang kommer att vara en framgång och att det kommer att bli möten fyllda med insikt, inspiration och meningsfulla samtal. För de som inte lyckades få en plats den här gången, håll utkik efter kommande evenemang och möjligheter att delta. Vi kommer att fortsätta att erbjuda flera liknande tillfällen efter sommaren! Tack till alla som har visat engagemang och intresse för vårt seminarium.


TRÄFFA OSS I ALMEDALEN


Vill du träffa ANSVAR SÄKERHET i Almedalen?


Tips på programpunkter där du hittar oss:

- Torsdag 29 juni, klockan 09:00, Vakna med Säkerhetsarenan

- Fredag 30 juni, klockan 09:30, Hur motverkar man svart arbetskraft på byggarbetsplatserna?

- Fredag 30 juni, klockan 10:00, Amnesti för de papperslösa?


ANSVAR SÄKERHET:s grundare Jessica Löfström kommer att vara på plats och träffar gärna dig för att tala om arbetslivskriminalitet och hållbarhetsredovisningar som är förenliga med EUs kommande krav: - hållbara leverantörsled - hur man mäter och kvantifierar - GAP analyser mellan EUs kommande regelverk och er verksamhet - taxonomins ramverk

Det operativa arbetet som kommer krävas såsom

- arbetsplatskontroller

- bakgrundskontroller för utländska/svenska bolag och vad som skiljer mm.


Vill du träffa vår grundare Jessica Löfström och ta en diskussion kring arbetslivskriminalitet och/eller socialt ansvar under en fika eller lunch och varför inte vid en svalkande glass!

Kontakt: jessica.lofstrom@ansvarsakerhet.se, 070 774 87 58, tveka inte!


GLAD MIDSOMMAR!


Nu är sommaren äntligen här och vi på ANSVAR SÄKERHET önskar våra kunder, samarbetspartners, vänner och alla andra vi känner en riktigt glad midsommar. Det har för vår del varit en intensiv och lärorik vår med många nya uppdrag och givande möten. Från att utveckla och förbättra våra tjänster i vintras och våren till nya samarbetspartners med flera och nya utvecklingsmöjligheter, spännande föreläsningar och seminarier och mycket mer. Spännande tycker vi!

Nu ser vi fram emot att planera en utvecklings- och uppdragsfylld höst!


Vi vill passa på att tacka alla er som gör vårt arbete för trygga, vita och säkra arbetsplatser så viktigt och utvecklande. Ni gör detta möjligt!TITTA HIT ALLA NI SOM LETAR EFTER UPPSLUKANDE SOMMARLÄSNING!


Letar du efter en sommarläsning och dessutom är intresserad av den viktiga problematiken gällande arbetslivskriminalitet, skuggsamhället och svartarbete? Då du har hittat rätt! Du som tycker om att läsa samhällsreportage och vill fördjupa dig i det utbredda problemet med skuggsamhälle kan komma förbi vårt kontor, ta en fika tillsammans med vårt fantastiska team och hämta ett gratis exemplar av boken ”Vi, skuggorna: ett Sverige du inte känner till” av Elinor Torp.VI FINNS FÖR ER HELA SOMMAREN!


Även om det är sommar så finns vi alltid tillgängliga och redo att hjälpa er. Önskar ni komma i kontakt med oss under sommarperioden gällande bakgrundskontroller, arbetsplatskontroller, upphandlingsstöd, rådgivning eller dokumentskanning kontakta oss på info@ansvarsakerhet.se eller ring till +46 (0)10 175 90 09.

Vi finns för er hela sommaren!Vi finns för er hela sommaren!

Comments


bottom of page