top of page
Teamledare Arbetsplatskontroller
  • Stockholm

  • Vid behov

ANSVAR SÄKERHET är ett privat gransknings- och säkerhetsföretag. Vårt team, inklusive analytiker i flera länder har lång och mycket specialiserad erfarenhet inom bakgrundskontroll, arbetsplatskontroll och analys av organiserad brottslighet.

Tillsammans med våra kunder skapar vi en transparent och socialt hållbar marknad, fri från svartarbete och arbetskraftsexploatering.

Vi söker TEAMLEDARE till vårt tjänsteområde Arbetsplatskontroller.

Vill du bli en del av ANSVAR SÄKERHET och jobba med att bekämpa arbetslivskriminalitet?

Har du tidigare erfarenhet av att leda operativt arbete från Polismyndigheten, Arbetsmiljöverket, Skatteverket eller från säkerhets- och bevakningsbranschen?

Just nu utökar vi vår kontrollverksamhet och söker dig som vid behov kan stötta oss i våra spännande uppdrag i en expansiv bransch. Som TEAMLEDARE hos oss leder du våra arbetsplatskontroller och andra kontroller inom ramen för vårt tjänsteutbud.

En arbetsplatskontroll syftar till att granska företag samt enskilda personer för att tillse att gällande lagstiftning och avtal följs.

ANSVAR SÄKERHET har sitt säte i Stockholm. Då vi är verksamma i hela landet förekommer resor.

Vi utgår även från Göteborg.

Formell kompetens och erfarenhet:

  • Du har arbetslivserfarenhet av direkt ledning från Polisens, Arbetsmiljöverkets, Skatteverkets eller annan kontrollverksamhet från någon myndighet.

  • Du kan styrka ovanstående erfarenhet genom relevanta utbildningar, kurser, certifieringar eller motsvarande.

Det är meriterande om du har

  • Kunskap om fenomenet arbetslivskriminaltet

  • Kunskap om utstationering, utlänningslagstiftning, arbetsmiljölagstiftning

Du som vill jobba hos oss på ANSVAR SÄKERHET tycker att det är spännande att komma in i en snabbväxande verksamhet där dina erfarenheter och tankar hörsammas. Vi vill att du är med och utvecklar verksamheten.

För att jobba hos oss behöver du behärska svenska, vara strukturerad, noggrann, pålitlig och ha integritet. Du har god förmåga att kommunicera, är stabil, har social förmåga och kan hantera mötet med människor också under pressade situationer i skiftande miljöer. Som en i teamet blir du en viktig del av en kundorienterad organisation. För den som är utåtriktad och engagerad, finns det goda möjligheter att utvecklas på det personliga och professionella planet. Vi tar löpande emot intresseanmälningar.

ÖVRIGT

E-posta din ansökan med ett personligt brev och CV till rekrytering@ansvarsakerhet.se

Märk ditt mejl "Teamledare"

Har du frågor kan du kontakta rekryterande chef, Mattias Eklöf 0790-651302 eller mattias.eklof@ansvarsakerhet.se

 

#tryggtvittsäkert

bottom of page